Укладання ламінату в Івано-Франківську

Переваги укладання ламінату

  • Низька ціна за роботу з укладання, найнижча серед всіх підлогових покриттів, що імітують дерево;
  • Висока стійкість до механічного впливу. Чи не буде вм’ятин від важких меблів, подряпин;
  • Просте обслуговування. Ламінат не потребує періодичних циклювання, полірування, його досить лише протирати вологою ганчіркою;
  • Стійкість до високих температур;

Вартість укладання ламінату в Івано-Франківську – ціна грн, м2

Заливка підлоги від 35 грн
Гідроізоляція підстави від 10 грн
Грунтовка підстави від 3 грн
Настил плівки на підставу від 3 грн
Настил підкладки на підставу від 5 грн
Набивання фанери від 8 грн
Укладання ламінату від 30 грн
Монтаж пластикового плінтуса від 15 грн
Монтаж шпонированного і мдф плінтуса від 25 грн
Демонтаж старого покриття від 30 грн
Укладання підлогових покриттів по діагоналі від 35 грн

 

Швидкість укладання. Ламінат швидко монтується, можливе укладання ламінату на старий паркет. Можна покласти ламінат на дерев’яний або бетонну підлогу з підкладкою, на теплі і безшовні підлоги, на лінолеум, на підлогу з ПВХ і багато іншого; Довговічність. При якісної укладанні і правильному виборі категорії прослужить понад 10 років.

Ремонт в Івано-Франківську

Ламінат є імітацією натурального статі з деревини і виготовляється з невеликого шару ДВП, просоченого водостійким складом і покритого полімерною зносостійкого плівкою. Саме вона імітує малюнок дерева, і малюнок може бути будь-хто. Зносостійкість і стійкість до впливу вологи особливо цінні при влаштуванні підлоги в кухонному приміщенні квартири. Зверху ламінат покриває спеціальний захисний шар з меламінових смол, стійкий до тривалих механічних навантажень і стирання.
Ламінат може бути стилізований під камінь, мармур, граніт, поверхня буває рельєфною, матовою, глянсовою або вощеного. За методом кріплення він буває клейовий або замковий. Укладання ламінату замкового з’єднання, ціна за роботу на яку значно менше кріплення на клей, гарантує більш точну підгонку фрагментів, виключаючи виникнення щілин.

Для довідки: паркет – три шари дерев’яних планок, розташованих паралельно. У нижньому шарі використовують дешевшу сировину, а зверху міцні і високоякісні породи дерева. Зверху паркет покритий лаком.
При виконанні ремонту в квартирі, офісі або іншому приміщенні дуже важливо визначитися, який підлогу потрібен? Найбільш популярні в застосуванні покриття для підлоги з натуральних матеріалів, такі як ламінат. Вони теплі, практичні і екологічно безпечні для здоров’я людини. Укладання ламінату, ціна при зверненні до нас на яку доступна, наповнить Ваш будинок затишком і теплотою! Цей підлогу став особливо популярний, так як покласти його не складно, не довго і недорого.

Ремонт підлоги Івано-Франківськ

3 comments

    • Стару дощату підлогу доведеться розібрати до опорного бруса, адже за роки його багаторічної експлуатації чутлива натуральна органіка могла постраждати від надлишку вологи або заразитися грибком. Через мостини з’ясувати, який реальний стан не вийти, якщо дерев’яна підлога не є стелею просторого підвалу. Тим, у кого є висока підпілля, везе. Воно надасть можливість досліджувати і починають деталі перекриття без стомлюючого демонтажу. Весь список конструктивних елементів уважно досліджуємо. Сумнівні ділянки балок і лаг вирізаємо, замінюємо новим брусом.

      Ламіновані панелі гуртуються тільки між собою, кріпити їх до статичним будівельних конструкцій, тобто до підлоги або до стін, не потрібно. Споруджений за плаваючою схемою підлогу вільно лежить на чорновий основі, дозволяючи їй розширюватися і звужуватися. І вона в свою чергу не заважає ламінату змінювати геометричні параметри слідом за перепадами температурного фону та коливаннями вологості.

      Конструктивна специфіка ламінованої дошки надає можливість обходитися без клейових складів, герметично закупорюють стикові шви. Хоча клейова технологія і існує, користуються їй вкрай рідко через трудомісткість, значної витрати клею і неможливості розібрати і вдруге зібрати в іншому місці навічно зістиковано панелі. Безклеєвої, найбільш популярний метод кріплення радує і дерев’яну основу, і власників заміської власності відмінною мимовільної аерацією, необхідної для вентиляції складових дерев’яної конструкції. Чудово провітрюваний через шви підлогу, укритий ламінатом, довше служить і не гниє.

Залишити коментар